Tiršta žemės riešutų sriuba

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

Česnakai, 4 skilt.
Svogūnai, 2 vnt.
Alyvuogių aliejus, 2 v.š.
Daržovės, 4 vnt.
Pomidorų pasta, 700 gr.
Žemės riešutų kremas, 170 gr.
Rudieji ryžiai, 85 gr.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Supjaustome raudonuosius pipirus, svogūnus, susmulkiname česnaką. Daržoves naudojami pagal sezoną, ką turite (morkas, bulves, šparagus ir t.t.).
2
Užstatome puodą ant vidutinio kaitrumo ugnies, įpilame pora šaukštų alyvuogių aliejaus. Puode pakepiname raudonuosius pipirus ir svogūnus kol paruduos. Nuolat maišome.
3
Į puodą sudedame daržoves, pomidorų pastą, juoduosius pipirus ir čili miltelius. Sumažinkime ugnį iki minimumo, puodo neuždengiam ir taip paverdam min.
4
Paskui berkime ryžius ir pavirkime dar 15 minučių. Įmaišome žemės riešutų kremą ir gerai pamaišom.