Pradžioje sviestą supjaustykime kubeliais, išlydykime, pastatant indą virš garuojančio puodo, įdėkime medaus bei cukraus, viską išsukkime, kol pasidarys vientisa masė.
2
Atvėsinkime masę bei įmuškime kiaušinius, suberkime persijotus miltus, kepimo miltelius, smulkintus riešutus bei sukime tol, kol pasidarys tešla, kurią būtų galima iškočioti. Iš tešlos ganėtinai plonai iškočiokime apie paplotelius.
3
Kepkime paplotėlius orkaitėje, ne didesnėje nei laipsnių temperatūroje. Paplotėlius atšaldykime skardoje, ant kurios kepė, po to sudėkime vieną ant kito, pertepandami kremu.
4
Kremui: grietinę su cukrumi išplakime ir suberkime tarkuotos citrinos žievės. Suformuotą tortą aptepkime kremu bei apipabarstykime trupinėliais likusiais nuo paplotelių. Papuoškime šokolado drožlėmis bei riešutais. O dabar galime pasimėgauti. Skanaus!
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.