Tortas „Braškės su grietinėle“

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

braškės: 500 gramų
cukraus pudra: 100 gramų
liesa varškė: 500 gramų
apelsinų sultys: 150 mililitrų
riebi grietinėlė: 200 mililitrų
sausainiai: 250 gramų
kakavos milteliai: 1 valgomasis šaukštas
mėtos lapeliai: papuošimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia braškes gerai nuplaukime, nuvarvinkime, kelias uogas pasilikime torto papuošimui, likusias smulkiai supjaustykime. Įberkime gramų cukraus pudros ir sutrinkime trintuvu.
2
Tuomet varškę išmaišykime su gramų cukraus pudros ir mililitrų apelsinų sulčių. Grietinėlę išplakime ir sukrėskime į varškės masę, išmaišykime. gautos masės sumaišykime su braškių tyre. Sausainius sulaužykime gabaliukais ir sulaistykime likusiomis apelsinų sultimis. Pusę sausainių išdėliokime ant kepimo formos dugno, užpilkime braškių kremu, uždėkime visą likusią sausainių masę.
3
Tada ant viršaus sukrėskime likusią varškės masę, išlyginkime peiliu ir įdėkite į šaldytuvą bent valandom. Apibarstykime kakava.
4
Tortą papuoškime mėtų lapeliais ir braškių puselėmis, kurias pasilikome. Ragaujame ir dalinamės su šeima bei draugais! Skanaus :)