Tortas su uogomis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Tortas jūsų šventei.

Ingridientai

Vyšnios, 750 gr.
Cukrus, 250 gr.
Migdolai, smulkinti, 125 gr.
Šokoladinis kremas, 125 gr.
Sviestas, 125 gr.
Miltai, 100 gr.
Šokoladas, 50 gr.
Krakmolas, 30 gr.
Vyšnių trauktinė, 7 v.š.
Kiaušiniai, 6 vnt.
Druska, 2 žiups.
Vanilinis cukrus, 1 pak.
Tirštiklis, 1 pak.
Grietinėlė, 0,1 stikl.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Suberti šokoladą į indą ir ištirpinti karšto vandens vonelėje, sudėti sviestą, druską ir vanilinį cukrų.
2
Išsukti tirštą kremą. Po vieną įmaišyti kiaušinių trynius, įpilti 2 šaukštus vyšnių trauktinės.
3
Kiaušinių baltymus truputį suplakti, įberti 130 g cukraus ir išplakti iki putų. Sukrėsti šokoladinį kremą, suberti migdolus, miltus ir išmaišyti.
4
Sukrėsti ant riebalais išteptos skardos ir iškepti.
5
Vyšnias be kauliukų, sumaišyti su 90 g cukraus ir užvirinti.
6
Įsukti krakmolą sumaišytą su 2 šaukštais vyšnių trauktinės ir virti, kol sutirštės.
7
Grietinėlę plakti, kol sutirštės, suberti tirštiklį ir 30 g cukraus, gerai išplakti ir pagardinti 3 šaukštais vyšnių trauktinės.
8
Biskvitą padalyti į 3 papločius.
9
Du papločius aptepti plakta grietinėle ir sukrėsti vyšnias, uždėti vieną ant kito.
10
Uždėti paskutinį paplotį, viršų ir šonus aptepti grietinėle ir apibarstyti tarkuotu šokoladu.
11
Gerai atšaldyti, supjaustyti ir patiekti.