Tortilijos su faršu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

tortilijos 6 vnt,
mėgstamo faršo 400 g,
3 vnt pomidorų,
2 vnt paprikų (žalią ir geltoną),
Nedidelė skardinė meksikietiško daržovių mišinio (kukurūzai, raudonosios pupelės, žirneliai),
svogūnų 1 vnt.,
česnakų 2 skiltelės,
pomidorų padažo 250 g (indelis meksikietiško pomidorų padažo „Taco“),
1 žiupsnelis maltos mėsos prieskonių,
1 žiupsnelis druskos,
1 žiupsnelis juodųjų pipirų,
tarkuoto sūrio 50 g,
aliejaus 1 v. š.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Nulupame česnakus ir susmulkiname. Kepiname aliejuje kol švelniai pagels.
2
Sumaigome faršą su šakute, pabarstome maltos mėsos prieskoniais. Viską stumiame į keptuvę ir kepame ant mažos ugnies kol faršas patamsės.
3
Tuomet supilame gerai nuvarvintą daržovių mišinį, pomidorų padažą ir dar maždaug minutes pakaitiname, pagal savo skonį pasūdome ir pagardiname šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
4
Paprikas išvalome, supjaustome juostelėmis. Pomidorus nuplauname, supjaustome skiltelėmis.
5
Ant tortilijos papločių dedame po kelis šaukštus kepinto faršo, tada beriame smulkintų svogūnų, pomidorų gabalėlių, tarkuoto sūrio, bei išdėliojame skirtingų spalvų paprikų juosteles.
6
Tortilijas susukame voleliu ir maždaug kelioms minutėms, kad sušiltų ir išsilydytų sūris, pašauname į įkaitintą orkaitę. Tiekiame viską su bazilikų lapeliais. Skanaus!