Trapūs migdoliniai sausainėliai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Kai kuriuose receptuose gali būti papildomų elementų, pavyzdžiui, migdolų ekstrakto, šokolado drožlių ar cukraus pudros, kad būtų suteiktas papildomas skonis ir pristatymas. Šie sausainiai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta migdolų ir malonaus traškumo kepinių derinį. Tai puikus naminis skanėstas, kuriuo gali mėgautis įvairaus amžiaus žmonės.

Ingredientai

Migdolai: Malti migdolai arba migdolų miltai suteikia sausainių skonį ir tekstūrą.
Miltai: Biskvitų tešlos pagrindui paprastai naudojami universalūs miltai.
Sviestas: Sviestas: sausainiams suteikia sodrumo ir sviesto skonį.
Cukrus: Cukrus: pasaldina sausainius ir suteikia malonaus saldumo.
Kiaušinis: padeda surišti ingredientus ir suteikia sausainiams struktūrą.
Vanilės ekstraktas: pagardina bendrą skonį vanilės prieskoniu.
Kepimo milteliai: Kildinimo medžiaga, padedanti sausainiams pakilti ir tapti lengvais.
Druska: subalansuoja saldumą ir pagerina bendrą skonį.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Paruoškite tešlą: Sumaišykite ingredientus ir užminkykite tešlą, kurioje malti migdolai suteikia išskirtinio riešutų skonio.
2
Formuokite sausainius: Iš tešlos formuojami atskiri sausainiai, dažniausiai apvalūs arba maži rutuliukai.
3
Kepama iki tobulumo: Sausainiai kepami, kol įgauna auksinę rudą spalvą, kad būtų maloniai traškūs, o vidus išliktų minkštas.
4
Atvėsinimas: Iškepę sausainiai atvėsinami ant grotelių, kad sutvirtėtų ir taptų traškūs.