Traški vištiena su sezamais kiniškai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

vištienos filė: 500 gramų
vištienos prieskonių: 1 arbatinio šaukštelio
krakmolo: 2 valgomųjų šaukštų
kvietinių miltų: 2 valgomųjų šaukštų
medaus: 2 valgomųjų šaukštų
sojų padažo: 2 valgomųjų šaukštų
sezamo sėklų: 3 valgomųjų šaukštų
citrinos sulčių: 2 valgomųjų šaukštų
aliejaus: 50 mililitrų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais bei kartu su miltais ir krakmolu sudedame į polietileninį maišelį. Gerai papurtome, kad mėsa gražiai apsivoliotų. Tada kepame keptuvėje.
2
Tuomet iškepusius vištienos gabalėlius dedame į lėkštę, kurią išklojome popieriniu rankšluosčiu, kad susigertų nereikalingas aliejus.
3
Galiausiai į keptuvę pilame du šaukštus aliejaus bei pakepiname sezamus. Tada pilame citrinos sultis, sojos padažą ir dedame medų. Labai gerai išmaišome ir, kai tik pradės kristalizuotis, suberiame vištienos gabalėlius bei gerai apvoliojame. Patiekiame su virtais mėgstamais ryžiais ir žirneliais. Mėgaujamės!