Traškieji vištienos kukuliai su makaronais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

Itališki lakštiniai: 200 gramų
malta vištiena: 300 gramų
kario prieskonių milteliai
malti juodieji pipirai
druska
svogūnai: 1 (didelis)
česnako skiltelės: 1 (tarkuota)
džiūvesėliai
aliejus: 500 mililitrų
Padažui:
liesa grietinė: 100 mililitrų
druska
malti pipirai
česnakas
krapai
petražolės
ištirpintas pelėsinis sūris: 50 gramų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia, užverdame vandenį makaronams bei įkaitiname puode aliejų. Kol vanduo bei aliejus kais, ganėtinai smulkiai supjaustome svogūnus, sumaišome su mėsa, česnako skiltele, įberiame prieskonių – kario, druskos ir pipirų. Mėsos kukulius šiek tiek suvilgome vandeniu bei apvoliojame džiuvėsėliuose.
2
Tada išverdame makaronus, o mėsos kukulius apkepame įkaitusiame aliejuje. Padažą paruošiame sumaišydami visus nurodytus ingredientus. Makaronus sudedame į lėkštę, užpilame padažu, kukulius nusausiname virtuviniu rankšluosčiu bei uždedame ant makaronų. Patiekiame nedelsdami. Tikras skanumėlis vištienos ir makaronų mėgėjams.