Traškučiai iš avinžirnių

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Taisyklingas dienos racionas susideda iš pusryčių, priešpiečių, pietų, pavakarių ir vakarienės. Priešpiečiai ir pavakariai? Hmn... Nežinote, ką pasirinkti, o traukia nesveikas maistas, traškučiai, saldumynai? Išbandykite sveikesnę alternatyvą - traškučius iš avinžirnių!

Ingredientai

250 g džiovintų avinžirnių
1 šaukštas sviesto
Prieskoniai: česnakas, druska, pipirai (čili pipiras, paprika pagal skonį)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Mirkyti avinžirnius (puikus variantas juos mirkyti parą, todėl šiam užkandžiui reikia pasiruošti iš anksto).
2
Išlydyti sviestą ir supilti ant išmirkytų avinžirnių.
3
Suberti avinžirnius ant kepimo skardos su kepimo popieriumi.
4
Pagardinti prieskoniais.
5
Kepti 15-20 min. 180 laipsnių orkaitėje.