Traškūs vištienos gabaliukai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

vištienos filė be odelės: 400 gramų
aliejus: 250 mililitrų
vanduo
malti paprikos milteliai: 2 valgomieji šaukštai
aitrioji čili paprika: žiupsnelis
džiovinti raudonėliai: 1 šaukštas
džiovinti bazilikai: 1 šaukštas
džiovintas mairūnas: 1 šaukštas
česnakas: 1 arbatinis šaukštelis (smulkinto)
džiovinti svogūnai: 2 valgomieji šaukštai
malti juodieji pipirai: žiupsnelis
druska: geras žiupsnis
malti džiūvesėliai: 4-5 valgomieji šaukštai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia vištieną nuplaukime po vandeniu bei supjaustykime nedideliais kubeliais. Tada gilesnėje keptuvėje įkaitinkime aliejų (jo reikia daug).
2
Sumaišykime visus prieskonius, įskaitant druską, pipirus ir džiūvėsėlius. Mėsą pamirkykime vandenyje, tuomet apvoliokime paruoštame prieskonių ir džiūvėsėlių mišinyje.
3
Galiausiai dėkime apvoliotus gabalius į įkaitintą aliejų bei skrudinkime pavartydami. Jei aliejų būsime pakankamai įkaitinę, tai užtruks maždaug apie minutes.
4
Sudėkime iškeptus gabaliukus ant virtuvinio rankšluosčio, to reikia tam, kad susigertų nereikalingi riebalai. O dabar patiekime visiems valgyti!