Triušienos kepenėlių befstrogenas su bulvių koše

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Puikus patiekalas visai šeimai. Garždžios vakarienės!

Ingridientai

triušienos kepenėlių 300g
morkos
svogūno
česnako
čili
marinuotų pomidorų
grietinės
aliejus
naminio balto vyno
miltų
krapų
petražolių
pipirų
druskos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Nulupame svogūną, česnaką smulkiname kartu su čili krapais ir petražolėmis. Atskirai sutarkuojame morką.
2
Numirkytas kepenėles voliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, barstome druską ir pipirų. Kepame 10 minučių kiekvieną pusę.
3
Apkepus pilame stiklinę vandens į keptuvę, sudedame smulkintas daržoves bei prieskonines žoleles, troškiname dar 10 minučių.
4
Galiausiai sudedame grietinę ir pilame pusę stiklinės naminio balto vyno, maišydami troškiname dar 5 minutes.
5
Ant stalo pateikiame su bulvių koše ir namuose marinuotais pomidorais.