Troškinta jautiena

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

800g jautienos be kaulų
1 svogūnas
1 morka
2 šaukštai pomidorų tyrės
šauktelis riebalų
šaukštas miltų
2 šaukštai grietinės
šaukštelis garstyčių
stiklinė daržovių sultinio
truputis pipirų
lauro lapų
druskos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Mėsą supjaustome gabaliukais, tada apibarstome druska (sumaišyta su maltais prieskoniais), pavoliojame miltuose ir apkepame.
2
Tada sudedame į troškintuvą, užpilame sultiniu ir suberiame visas daržoves (supjaustytas griežinėliais).
3
Troškinama uždengta.
4
Baigiant troškinti supilame grietinę, pomidorų tyrę, garstyčias.
5
Patiekiame pašildytame dubenyje!