Troškinti kopūstai su dešrelėmis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

raugintų kopūstų
parūkytų dešrelių
morkos
svogūno
česnako
mairūno
paprikos
pomidorų padažo
prieskoninių žolelių
kmynų
lauro lapelių
kvapniųjų pipirų
druskos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Šviežiai raugintus kopūstus dedame į gilią keptuvę (jei per rūgštūs nuplauname kelis kartus po tekančiu vandeni), užpilame vandens ir troškiname. Patroškinus, įdedame tarkuotą morką, beriame kmynus, kvapniuosius pipirus, lauro lapelį ir troškiname įpildami vandens ir pamaišydami.
2
Kai kopūstai suminkštėja, sudedame, mūsų namuose gamintas pjaustytas, parūkytas dešreles, smulkintus svogūnus, česnaką, mairūną, papriką, likusius prieskonius, pipirus, druską ir mūsų aštraus pomidoro padažo šaukštus. Viską troškiname valandą kol troškinami kopūstai gražiai paruduoja. Pilame aliejaus ir dar minučių kepiname intensyviai maišydami. Truputėlį gali kopūstas ir padegti, bus kitoks skonis ir aromatas. Į stalą teikiame su virtomis bulvėmis, papuoštomis krapais ir petražolėmis. Skanaus.