Trupininis rabarbarų pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

100 g miltų
75 g cukraus
50 g maltų graikinių riešutų
75 g sviesto
450 g rabarbarų
3 šaukštų cukraus
1 šaukšto krakmolo
100 g kapotų graikinių riešutų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Iš miltų, cukraus, maltų riešutų ir sviesto išminkykite tešlą ir ją sutrupinkite.
2
Rabarbarus nuvalykite, nulupkite ir supjaustykite gabalėliais. Juos sumaišykite su cukrumi ir krakmolu. Sukrėskite į riebalais išteptą apkepo formą. Ant viršaus užberkite tešlos trupinius.
3
Kepkite iki laipsnių karščio įkaitintoje orkaitėje apie minučių. Pabarstykite kapotais graikiniais riešutais.