Tuno ir pomidorų salotos

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Šis patiekalas pagaminamas taip pat lengvai kaip ir atrodo. Gali būti patiektas ir kaip pagrindinis patiekalas ir kaip garnyras.

Ingredientai

2 indeliai vyšninių pomidorų, perpjautų perpus
1 mažas raudonas svogūnas, smulkiai supjaustytas
1 puodelis baziliko lapų
1/4 puodelio susmulkintų petražolių
425 g skardinė tuno aliejuje
2 šaukštai raudonojo vyno acto
1 šaukštelis Dižono arba kitokių garstyčių
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Sudėkite pomidorus, svogūnus, bazilikus ir petražoles į didelį dubenį.
2
Išpilkite aliejų nuo tuno. Sumaišykite tuną su raudonojo vyno actu ir garstyčiomis.
3
Sudėkite visą tuną į salotas. Taip pat sudėkite likusius ingredientus ir švelniai viską pamaišykite.
4
Patarimas: Susukite pagamintas salotas į tortiliją. Apibarstykite skaniu sūriu. Susukite ir skrudinkite minutes. Gausis dar vienas labai skanus patiekalas!