Upėtakio suktinukai su kietuoju sūriu ir žalumynais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

upėtakio file: 300 gramų
druska
šviežiai grūsti juodieji pipirai
kietas sūris: 100 gramų
krapai
Padažui:
sviestas: 50 gramų
miltai: 1 šaukštas
smulkinti krapai: 1 šaukštas
pienas: 200 mililitrų
druska
50 g sviesto
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia žuvį apiberkime žiupsneliu druskos bei palikime minučių. šaldytuve. Sutarkuokime smulkiai kietą sūrį ir nuplaukime krapus. Tuomet upėtakį supjaustykime maždaug centimetro pločio juostelėmis, užberkime sūriu, dėkime krapų šakelę bei susukime. Sutvirtinkime mediniais smeigtukais.
2
Tada suvyniokime į foliją bei kepti maždaug minučių ikilaipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Padažui išlydykime sviestą, dėkime vieną šaukštą miltų, supilkime pieną, įberkime druskos bei šaldytus krapus.
3
Galiausiai virti, kol sutirštės iki norimo tirštumo. Upėtakio suktinukus patiekime su virtaismėgiamais ryžiais ir skaniomis šviežių daržovių salotomis. Paskaninkime šviežiai grūstais juodaisiais pipirais. Dabar jau galime valgyti su šeima ar svečiais.