Spausdinti
Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas
Aprašymas
Aprašymo nėra.
Ingridientai
miltai 240g |
sviestas 185g |
cukrus 80g |
vanilinis cukrus 1 a.š. |
kiaušiniai 1-2 vnt. |
romas 1 a.š. |
juodasis šokoladas 100g |
grietinėlė ~ 50g |
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE
Gaminimo eiga
- 1
- Miltus sumaišome su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sudedame mažais gabaliukais pjaustytą sviestą, kiaušinius, romą ir suminkome tešlą. Iš tešlos formuojame mažus rutuliukus (truputį mažesnius nei graikiškas riešutas) ir kepame po kelis gerai įkaitintoje vaflinėje.
- 2
-
Glazūrai ištirpiname šokoladą ant vandens vonelės, atskiedžiame trupučiu grietinėlės. Kiekvieną vafliuką merkiame iki pusės į glazūrą ir paliekame nesiliečiant išdžiūti ant folijos ar kepimo popieriumi išklotos skardos.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.