Valdorfo pirštelių sumuštiniai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

1/4 puodelio graikiškų riešutų
1 mažas raudonas obuolys
1 arbatinis šaukštelis citrinos sulčių
1/2 smulkiai pjaustyto saliero
1 puodelis vištienos, smulkiai pjaustytos
1/4 puodelio majonezo
12 riekių baltos duonos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinkite orkaitę iki laipsnių (iki naudojant ventiliatorių). Į kepimo indą suberkite graikiškus riešutus ir kepkite minutes. Padėkite į šalį atvėsinti, tada smulkiai supjaustykite.
2
Obuolį sutarkuokite su žievele ir nedelsiant sumaišykite su citrinos sultimis, kad neprarastų spalvos. Sudėkite salierą, vištieną, graikiškus riešutus, majonezą ir viską gerai sumaišykite. Pagal skonį pagardinkite prieskoniais.
3
Vištienos mišinį užtepkite ant riekių duonos prie kraštų palikdami šiek tiek vietos. Ant kiekvieno sumuštinio viršaus uždėkite po dar vieną riekę duonos. Nupjaukite plutą, tada kiekvieną sumuštinį perpjaukite į dalis. Patiekite lėkštėje.