Vanilinis obuolių pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

Sviestas (250 g)
Cukrus (250 g)
Kiaušiniai (4 vnt.)
Miltai (250 g)
Kepimo milteliai (1 arbat. š.)
Druska (1 žiupsnelis)
Vanilė (1 vnt.) ankšties sėklų
Obuoliai (3 vnt.)
Cinamonas (1 arbat. š.)
Cukrus "Demerara": (2 valg. š.)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Minkštą sviestą ir cukrų inde sukite mediniu šaukštu tol, kol masė taps puri ir pašviesės.
2
Sudėkite išplaktus kiaušinius, įsijokite miltus su kepimo milteliais, suberkite vanilės sėklas ir gerai išmaišykite.
3
Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą skardą ir išlyginkite. Ant viršaus gražiai sudėkite plonas nuluptų obuolių skilteles ir truputį įspauskite į tešlą.
4
Obuolius apibarstykite cukrumi „Demerara“ ir cinamonu. Kepkite laipsnių orkaitėje apie valandą (įbestas ir ištrauktas pagaliukas turi likti švarus). Pyragą išimkite iš skardos ir patiekite atvėsusį su plakta grietinėle.