Varškėčiai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

miltų, praturtintų sėlenėlėmis: 4 valgomieji šaukštai (apvoliojimui)
varškės: 1 kg
cukraus: 60 g
vanilinio cukraus: 20 g
kiaušinių 3
druskos: žiupsnelis
aliejaus
juodųjų serbentų uogienė (arba kita Jūsų mėgstama)
grietinės
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pradžioje į varškę įmuškite kiaušinius, įdėkite miltus, cukrų, vanilinį cukrų bei druską. Viską gerai išmaišykite, padaliinkite į vienodas dalis, iš kiekvieno padarykite rutuliuką, apvoliokite miltais ir padarykite mažus blynelius.
2
Trumpai apkepkime aliejuje iš abiejų pusių. Ant skardos, užklotos kepimo popieriumi, sudėkite varškėčius, o skardą dėkite į įkaitintą orkaitę (iki laipsnių temperatūris). Kepkite maždaug minutes.
3
Galiausiai varškėčius patiekite su uogiene ir grietine. Bus labai skanu!