Varškės desertas su želės karūna

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

plakamoji grietinėlė: 500 mililitrų
cukrus: 4 valgomieji šaukštai
vanilinis pudingas: 1 pakelis
kreminė varškė: 750 gramų
želatina: 14 gramų
pienas: 1/2 puodelio
Želė sluoksniui:
vaisinė želė: 2 pakeliai
vaisiai arba uogos (gali būti šaldytos ir atšildytos)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia vaisius supjaustome gabalėliais. Vienu sluoksniu sudėliojame ant formos dugno.
2
Tuomet želę paruošiame taip, kaip nurodyta ant pakelio, tik pilame mažiau vandens. Užpilame vaisius ar uogas bei pastatome į šaldytuvą stingti.
3
Tada želatiną užpilame puse puodelio pieno.
4
Grietinėlę su cukrumi bei pudingo milteliais išplakame iki standumo. Viską sukrėčiame į varškės masę. Labai gerai išmaišome.
5
Želatiną ištirpiname karšto vandens vonelėje. Atvėsiname ir įmaišome į varškės masę.
6
Galiausiai varškės masę dedame ant sustingusios želės. Šaldome, kol sutings. Tikras skanumėlis!