Varškės ir avižų apkepas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

kiaušinių baltymai: 3
kiaušinių tryniai: 1
liesas jogurtas: 200 mililitrų
varškė: 200 gramų
sumaltos avižos: 150 gramų
nemaltos avižos: 50 gramų
bananai: 1
sviestas: formai patepti
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pimiausia dubenyje gerai išplakime kiaušinius bei jogurtą. Kai viską gerai išplakėme sudėkime varškę ir avižas. Kai gerai išmaišėme sudėkime į sviestu išteptą formą bei palaikykime apie valandą laiko.
2
Prieš dėdami į orkaitę, supjaustykime bananą griežinėliais bei išdėliokime ant viršaus.
3
Galiausiai kepti orkaitėje įkaitintoje iki laipsnių temperatūros apie minučių. Skanaus!