Varškės pyragas su obuoliais ir vyšniomis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Tešlai:
margarino 200 g.
varškės 250 g.
cukraus 3 šaukštai
kepimo miltelių 1 šaukštelis
miltų (arba kiek reikės,kad gautųsi labai minkšta ir elastinga tešla) 2.5 puodeliai
Įdarui:
obuolių 2 vnt.,
vyšnių be kauliukų 1 sauja,
cukraus pudros 2 šaukštai,
cinamono 1 šaukštelis,
krakmolo 1 žiupsnelis.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Iš nurodytų produktų išminkome tešlą. Ją reikėtų šaldymo kameroje palaikyti valandas.
2
Kai tešla paruošta, iškočiojame į pailga apskritimą.
3
Į vidurį tešlos sudėsime vyšnias, sutarkuotus obuolius, užbersime krakmolu, cinamonu ir cukraus pudra.
4
Tešlos kraštus keliame ir suformuojame krepšelį. Įdaras neturi matytis. Tešlą šiek tiek paplojame, kad gautųsi plokščia forma.
5
Viršų subadome šakute.
6
Kepkite laipsnių orkaitėje minučių.
7
Dar karštą, iš orkaitės išimta pyragą, patepkite margarinu. Leiskite pravėsti ir tik tuomet pjaukite.