Varškės virtinukai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Tešla:
kiaušiniai: 1
varškė: 500 gramų
miltai: 1/2 stiklinės
cukrus: 2 valgomieji šaukštai
druska: žiupsnelis
Padažas:
grietinė
sviestas
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia varškę ištriname su cukrumi bei druska. Įmušame kiaušinį. Viską labai gerai išmaišome bei subėrus miltus suminkome tešlą.
2
Tuomet rankomis suformuojame ilgus ritinėlius, padedame ant miltais pabarstyto stalo bei supjaustome norimo ilgio gabaliukais.
3
Tada į verdantį vandenį įberiame druskos bei sudedame suformuotus virtinukus.
4
Po to kai virtinukai iškyla į paviršių, dar keletą minučių paverdame bei išgriebiame į lėkštes.
5
Galiausiai sviestą ištirpiname ant silpnos ugnies keptuvėje arba puode. Įmaišome grietinę. Taip pat galime įberti truputį cukraus, druskos. Paruoštą padažą užpilame ant virtinukų. Tikras skanumėlis!