Pirmiausia varškę ištriname su cukrumi bei druska. Įmušame kiaušinį. Viską labai gerai išmaišome bei subėrus miltus suminkome tešlą.
2
Tuomet rankomis suformuojame ilgus ritinėlius, padedame ant miltais pabarstyto stalo bei supjaustome norimo ilgio gabaliukais.
3
Tada į verdantį vandenį įberiame druskos bei sudedame suformuotus virtinukus.
4
Po to kai virtinukai iškyla į paviršių, dar keletą minučių paverdame bei išgriebiame į lėkštes.
5
Galiausiai sviestą ištirpiname ant silpnos ugnies keptuvėje arba puode. Įmaišome grietinę. Taip pat galime įberti truputį cukraus, druskos. Paruoštą padažą užpilame ant virtinukų. Tikras skanumėlis!
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.