Varškiniai kiaušiniai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

liesa varškė: 400 gramų
silkės file: 100 gramų
svogūno laiškai: truputėlis
tarkuotas fermentinis sūris
majonezas: 2-3 valgomieji šaukštai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausiai varškę ištriname, sudedame smulkiai supjaustytą silkę, smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus, bei galima įdėti pipirų ar kitokių prieskonių, kuriuos mėgstame. Dedame majonezą, bei viską labai gerai išmaišome.
2
Tuomet rankas sudrėkiname po šaltu vandeniu bei iš masės formuojame kiaušinius. Varškinius kiaušinius apvoliojame tarkuotame fermentiniame sūryje (arba kiaušinio trynyje), puošiame petražolėmis ar svogūnų laiškas su trupučiu majonezo. Skonis neįprastas, bet labai skanus. Būtinai išbandykite.