Veganiškas omletas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Veganiškas ispaniškas omletas yra paprastas, greitai paruošiamas ir labai skanus. Patiekalas be glitimo.

Ingridientai

300 g bulvių
1 didelė svogūno galva
1 puodelis avinžirnių miltų
1 puodelis vandens
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
Šiek tiek druskos ir pipirų
Taip pat galima naudoti mėgiamas daržoves: brokolius, kalafiorus, paprikas ir kt., kuriuos susmulkinus tereiks įdėti į bendrą masę.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Į keptuvę supilti šauktą aliejaus ir sudėti pjaustytus svogūnus ir bulves, taip patroškinti apie 20 min. Įpilti šiek tiek vandens.
2
Inde išmaišyti avinžirnių miltus su vandeniu ir prieskoniais.
3
Jau pasitroškinusius ir apkepusius svogūnus su bulvėmis sudėti į miltų mišinį ir išmaišyti.
4
Įkaitinti keptuvę, įpilti aliejaus ir sudėti visą masę.
5
Apkepti iš abiejų pusių apie 10 min. ant silpnos ugnies.