Veršiena su aguročiais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Skani veršiena su aguročiais

Ingredientai

300 g jautienos filė, supjaustytos į 4 dalis,
500 g neperaugusių aguročių,
1-2 morkos,
80 g sviesto,
šaukštas pomidorų tyrės,
1 petražolės šaknis,
šaukštas smulkintų šviežių krapų,
žiupsnelis druskos.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Mėsą iš abiejų pusių kepinkite pusėje sviesto, kol gražiai parus.
2
Sudėkite į tą pačią keptuvę pomidorų tyrę, kubeliais pjaustytą morką, petražolės šaknį, įpilkite šiek tiek vandens ir viską ištroškinkite.
3
Į kitą keptuvę dėkite griežinėliais pjaustytus aguročius ir apkepinkite likusiame svieste.
4
Mėsą apiberkite krapais ir patiekite su aguročiais bei virtomis apkepintomis bulvėmis.