Veršiena su kumpiu ir šalaviju

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

100g kumpio
30g sviesto
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
6 (750g) veršienos kojos kepsniai
12 šalavijo lapų
6 nuluptos, kubeliais supjaustytos apvirtos bulvės
salotų lapai ir citrinos skiltelės patiekimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Muškite veršieną tarp dviejų kepimo popieriaus lapų kol suplonės. Kiekvieną veršienos gabalėlį perpjaukite skersai pusiau (iš viso gabalėlių). Uždėkite ant kiekvieno gabaliuko po šalavijo lapą ir kumpio gabalėlį.
2
Įkaitinkite keptuvę iki vidutinės temperatūros ir įpilkite alyvuogių aliejaus bei išlydykite sviestą. Kepkite apvirtas bulves reguliariai pavartydami kol taps traškios. Nusausinkite jas ant kepimo popieriaus.
3
Vėl įkaitinkite keptuvę iki vidutinės temperatūros. Kepkite apvertę veršieną ir kumpį minutę. Apverskite ant kitos pusės ir vėl kepkite minutę arba kol iškeps pagal skonį. Patiekite su salotų lapais, bulvėmis ir citrinos skiltelėmis.