Vietnamietiškos vištienos salotos

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

pluoštelis kalendros
lazdelė citrinžolės, stambiai supjaustytos
2 vidutinio dydžio vištienos file, be odos
pluoštelis mėtų
3 salierai, supjaustyti įstrižai
2 mažos morkos, stambiai sutarkuotos
1 puodelis šparaginių pupelių
salotų lapai, lapai nuplauti ir nusausinti
1/3 puodelio kepintų žemės riešutų, stambiai supjaustytų
1/4 puodelio keptų askaloninių česnakų
Papuošimui:
2 šaukštai laimo sulčių,
1 1/2 šaukšto žuvies padažo,
1 1/2 arbatinio šaukštelio cukraus pudros,
1 mažas raudonasis čili pipiras, smulkiai supjaustytas ir nusėklintas,
1 skiltelė česnako, sutrinta.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Į didelį puodą iki pusės pripilkite vandens. Nupjaukite kalendrų galus ir gerai nuplaukite. Stiebus kartu su citrinžole suberkite į puodą. Lapus padėkite į šalį. Uždenkite ir virkite žemoje temperatūroje. Sudėkite vištieną ir virkite toliau. Virkite dalinai uždengę apie minučių. Perkelkite vištieną į lėkštę ir leiskite šiek tiek atvėsti. Supjaustykite ir dar palikite ataušti.
2
Papuošimų ingredientus sudėkite į mažą uždengiamą indą ir gerai sukratykite. Padėkite į šalį.
3
Kalendros ir mėtų lapus nuplaukite ir gerai nusausinkite. Žoleles dideliame inde sumaišykite su salieru, morkomis, šparaginėmis pupelėmis, vištiena. Apibarstykite papuošimu.
4
Suplėšykite salotų lapus ir patiekite lėkštėje. Ant jų užpilkite salotų mišinio ir apibarstykite žemės riešutais bei keptais askaloniniais česnakais.