Virtų kiaušinių ir lašišos užkandis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Lašišai iškepti ir kiaušiniams išvirti reikėtų maždaug 15-20 minučių, priklausomai nuo lašišos filė dydžio ir storio bei kiaušinių dydžio. Norėdami iškepti lašišą, keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite šiek tiek aliejaus. Kai aliejus įkais, sudėkite lašišos filė į keptuvę ir kepkite po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės arba tol, kol filė bus iškepusi iki norimo minkštumo. Apskritai, priklausomai nuo lašišos filė dydžio ir storio, duonos pjaustymas, lašišos nuplovimas ir supjaustymas mažesniais gabalėliais gali užtrukti apie 10-15 minučių. Tai reiškia, kad lašišai iškepti, kiaušiniams išvirti, duonai paskrudinti ir visiems kitiems brusketos ingredientams paruošti iš viso gali prireikti 30-45 minučių.

Ingredientai

2 riekės penkių grūdų duonos
Lašiša
Virti kiaušiniai
Malti juodieji pipirai (pagal skonį)
Druska (pagal skonį)
Pjaustyti laiškiniai česnakai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Švelniai paskrudinkite duonos riekeles.
2
Uždėkite lašišą (šviežiai keptą, konservuota ar rūkyta), virtus kiaušinius, šviežius laiškinius česnakus bei druskos ir pipirų pagal skonį.