Spausdinti
Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas
Aprašymas
Lašišai iškepti ir kiaušiniams išvirti reikėtų maždaug 15-20 minučių, priklausomai nuo lašišos filė dydžio ir storio bei kiaušinių dydžio. Norėdami iškepti lašišą, keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite šiek tiek aliejaus. Kai aliejus įkais, sudėkite lašišos filė į keptuvę ir kepkite po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės arba tol, kol filė bus iškepusi iki norimo minkštumo.
Apskritai, priklausomai nuo lašišos filė dydžio ir storio, duonos pjaustymas, lašišos nuplovimas ir supjaustymas mažesniais gabalėliais gali užtrukti apie 10-15 minučių. Tai reiškia, kad lašišai iškepti, kiaušiniams išvirti, duonai paskrudinti ir visiems kitiems brusketos ingredientams paruošti iš viso gali prireikti 30-45 minučių.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.