Vištiena su kumpio apvalkalu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

vištienos filė gabaliukai: 4
alyvuogių aliejus: 6 valgomieji šaukštai
džiovinti rozmarinai: 1 arbatinis šaukštelis
druska
maltos saldžios paprikos
parūkytas kumpis: 8 ploni griežinėliai
česnakas: 1 skiltelė
svogūnai: 1
saliero stiebai: 3
morkos: 3
cukinijos: 2 (nedidelės)
pomidorų padažas: 1 valgomasis šaukštas
sausas baltas vynas: 1/2 stiklinės
citrinos žievelės: 1 arbatinis šaukštelis (tarkuotos)
petražolės: 1 arbatinis šaukštelis (pjaustytos)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia vištienos filė apkepkime aliejuje, kol pasidengs gražia rusva plutele. Išimkime ir apibarstykime rozmarinais, druska bei pipirais. Suvyniokime į kumpio griežinėlius.
2
Tuomet svogūną bei česnaką susmulkinkime nedideliais gabaliukais, o morkas, salierus ir cukinijas supjaustykime šiaudeliais. Baltąjį vyną sumaišykime su pomidorų padažu.
3
Tada svogūnus apkepkime aliejuje, suberkime daržovių šiaudelius ir česnakus dar pakepkime. Po to į keptuvę supilkime vyną, sumaišytą su pomidorų padažu, pagal skonį įberkime druskos bei saldžiųjų paprikų.
4
Po to į keptuvę ant daržovių sudėkime paruoštas vištų filė ir uždengę dangčiu maždaug minučių troškinkime ant silpnos ugnies.
5
Galiausiai mėsą su daržovėmis sudėkime į lėkštes, apibarstykime citrinos žievele bei petražolėmis. Patiekime su skania bulvių koše. Patiekalo greit neliks, nes jis labai skanus!