Vištiena su sezamu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

4 vištienos filė
4 šaukštai sojų padažo
5 šaukštai aliejaus
2-3 kiaušinių tryniai
4 šaukštai vyno acto
truputis druskos
sezamo sėklų vištienai apvolioti
aliejaus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Vištieną supjaustome gabalėliais ir marinuojame apie valandą įpylę po šauktšą aliejaus, acto, sojų padažo.
2
Kiaušinių trynius išplakame su likusiu aliejumi, actu ir sojų padažu bei trupučiu druskos.
3
Kiaušinių plakinyje apvoliojame vištienos gabaliukus. Juos dedame į sezamo sėklas, apvoliojame ir tada kepame įkaitintame aliejuje.
4
Tinka patiekti su daržovėmis, prie alaus ar baltojo vyno.