Vištienos kulšelės garstyčių padaže

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

vištienos kulšelės: 4
garstyčios: 2 valgomieji šaukštai
medus: 1 valgomasis šaukštas
tarkuota citrinos žievelė: 4 žiupsneliai
druskos
maltų juodųjų pipirų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia kulšeles apliekime marinatu pagamintu iš garstyčių, medaus, tarkuotos citrinos žievelės, druskos bei pipirų. Gerai įtrinkime ir palaikykime šaldytuve maždaug valandas.
2
Tuomet apkepkime keptuvėje, kol gražiai apskrus abi pusės, tada supilkime į keptuvę marinatą, kuriame marinavosi kulšelės bei uždengus dangčiu troškinkime ant lėtos ugnies kažkur minučių. Patiekime su ryžiais bei citrinos grežinėliais. Labai skanus vištienos patiekalas.