Vištienos “maišelis” su baravykais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

4 vištų krūtinėlės
0,5l sūdytų baravykų
1 svogūnas
50g sviesto
1 šaukštas džiovintų grybų miltelių
druskos
maltų juodųjų pipirų
truputėlis aliejaus skardai patepti
1 stiklinė vandens
keletas medinių smeigtukų krepšeliams formuoti
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Vištų krūtinėles lengvai padaužome mėsai skirtu plaktuku.
2
Džiovintų grybų miltelius sumaišome su druska bei maltais juodaisiais pipirais.
3
dalimis šio mišinio įtriname vištų krūtinėles ir laikome apie val.
4
Sūdytus grybus išmirkome, supjaustome kubeliais ir apkepame su sviestu bei susmulkintu svogūnu.
5
Į vištų krūtinėlių vidurį dedame įdaro ir mediniu smeigtuku perverdami krūtinėlės kraštus suformuojame "maišelius".
6
Pabarstome likusiais prieskoniais ir kepame laipsnių temperatūroje apie - min.
7
Patiekiame su gruzdintomis bulvėmis, žaliais salotų lapais bei vynuogėmis.