Vištienos maltinukai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Vištiena - tikras baltymų šaltinis, o baltymai neatsiejama sportininkų ir kiekvieno žmogaus gyvenimo ir dienos raciono dalis. Siūlome išbandyti šiuos vištienos maltinukus, kurių skonis tikrai puikus.

Ingridientai

700 g maltos vištienos
1 kiaušinis;
Svogūnų laiškai, česnako skiltelės, petražolės, pipirai, sezamo sėklos, raudonosios paprikos - pagal skonį
1,5 š. sojos padažo
1 š. aliejaus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Susmulkinti česnako skilteles, svogūno laiškus, petražoles.
2
Į dubenį sudėti vištieną, išmušti kiaušinį, sudėti susmulkintus ir likusius prieskonius.
3
Viską gerai išmaišyti ir formuoti maltinukus. (Vėliau juos patartina palaikyti šaldytuve apie valandą)
4
Įkaitinti aliejų, kepti maltinukus iš abiejų pusių apie 10 min. vartant. Galima kepti ir orkaitėje, kol paruduos.
5
Puikiai tinka patiekti su daržovėmis.