Vištų blauzdelės su ananasais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

7 vištų blauzdelės
7 konservuotų ananasų griežinėliai
1 žalia paprika
1 oranžinė paprika
1 morka
1 poras
Marinatui:
50g obuolių acto
truputis paukštienos prieskonių
citrininių pipirų
1 susmulkintas svogūnas
vandens
druskos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Vištų blauzdeles marinuojame valandas.
2
Tada supjaustome morkas kubeliais, papriką- juostelėmis, o porą griežinėliais. Daržoves ir ananasus pakepame keptuvėje su aliejumi.
3
Tada vištų blauzdeles iškepame atskirai.
4
Viską sudedame į vieną puodą ir užpilame truputį vandens, įberiame prieskonių ir troškiname.
5
Tiekiame su makaronais bei papuošiame petražolėmis.