Vištų sparneliai su bazilikais ir imbieriniu BBQ padažu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

1 kilogramo vištų sparnelių,
marinatui,
250 mililitrų sauso balto vyno,
2 valgomųjų šaukštų imbierinio BBQ padažo,
2 valgomųjų šaukštų medaus,
2 skiltelių česnako,
druskos,
saujos baziliko lapelių,
2 valgomųjų šaukštų alyvuogių aliejaus,
žiupsnio šviežiai grūstų juodųjų pipirų,
1 arbatinio šaukštelio aitriosios paprikos miltelių arba 1/2 smulkiai supjaustyto čili pipiro.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Karščiui atspariam inde ištirpdžiau medų, supyliau vyną, aliejų, BBQ padažą, subėriau druską, grūstus pipirus, smulkiai supjaustytus baziliko lapelius, paprikos miltelius ir išspaustus česnakus.
2
Viską išmaišius į paruoštą marinatą sudėjau nuplautus ir nusausintus vištų sparnelius. Palikau marinuotis pernakt.
3
Sparneliams pasimarinavus, išdėliojau kepimo skardoje ir kepiau laipsnių orkaitėje minučių.