Vokiški bulviniai sklindžiai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Vokiški bulviniai sklindžiai tai idealus patiekalas bulvių mėgėjams.

Ingredientai

bulvės: 250 g
miltai: 250 g
mielės: 20 g
pienas: 125 ml
kiaušiniai: 3
sviestas: 50 g
druska
aliejus: kepti
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Mieles ištirpinkite šiltame piene, sumaišykite su miltais ir palikite tešlą kilti šiltoje vietoje apie 20 minučių.
2
Bulves sutrinkite trintuve, supilkite ištirpintą sviestą, įmuškite kiaušinius, gardinkite druska.
3
Masę sumaišykite su tešla ir ją dar kartą pakildinkite.
4
Tada karštame aliejuje iškepkite sklindžius. Tiekite karštus su sviestu.