Vyniotiniai su lavašu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Paprastas bei greitas patiekalas, puikiai tiks valgyti gamtoje arba kaip užkandis namie.

Ingredientai

armėniškas lavašas: 1 plonas
silpnai sūdyta lašiša: 150 g
jautiena: 100 g
tepamas sūrelis: 150 g
rauginti agurkėliai: 2
pjaustyti kalendros lapai: 1 valgomasis šaukštas (arba petražolių)
krapai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pradžioje jautieną bei agurkus supjaustykime ganėtinai plonomis juostelėmis. Tuomet lavašą aptepkime tepamu sūreliu ir apibarstykime žalumynais. Perpjaukime lavašą į dalis. Ant vienos pusės sudėkime jautieną ir agurkus, tada tvirtai susukime, suvyniokime į plastikinę plėvelę ir įdėkime į šaldytuvą.
2
Tuomet lašišą supjaustykime plonais gabaliukais ir sudėliokime ant likusio lavašo, palikę apie centimetrų pločio išorinį kraštą. Susukime vyniotinį, tada suvyniokime į plėvelę ir vienai valandai įdėkime į šaldytuvą. Per iškilą teliks nuimti plėvelę ir supjaustyti vyniotinius gabaliukais. Puikus užkandis. Skanaus :)