Vyniotinis su kepenų paštetu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Tikriems pašteto mėgėjams.

Ingridientai

300 g mielinės tešlos (šaldytos),
200 g pievagrybių,
1 svogūnas,
10 g sviesto,
2 šaukštai smulkintų šviežių petražolių lapų,
2 šaukštai aliejaus,
300 g kepenų pašteto ar dešros,
2 šaukšteliai smulkintų kmynų,
šaukštas garstyčių pastos,
po žiupsnelį druskos, maltų juodųjų pipirų ir aitriųjų paprikų.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Smulkintus svogūnus bei grybus trumpai pakepinkite į puodelį įdėję sviesto, nukaiskite ir sudėkite petražoles.
2
Mišinį sudėkite į paštetą ir išmaišykite. Gautą masę paskaninkite pipirais, druska, kmynais ir garstyčiomis.
3
Iš tešlos iškočiokite stačiakampį lakštą, aptepkite jį mase, suvyniokite volelį, supjaustykite 1,5 cm aukščio skridinėliais, sudėkite juos ant riebalais išteptos kepimo formos ir palikite 10 min., kad pakiltų.
4
Po to aptepkite aliejumi, sumaišytu su žiupsneliu aitriųjų paprikų, ir kepkite apie 15-20 min. iki 200 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje.