Zrazai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

1 kg vištienos filė
0.5 kg kiaulienos faršo
1 šaukštas grietinės
1 šaukštas pomidorų padažo
truputis druskos
juodųjų pipirų
1 svogūnas
truputis krapų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Išmušame filė, užklotą dvejais sluoksniais maistinės plėvelės.
2
Nuimame plėvelę, biški pasūdome, pabarstome pipirų.
3
Paruošiame faršą: į faršą įdedame apkepintų bei susmulkintų svogūnų, druskos, pipirų.
4
Tada ant kiekvienos išmuštos filė krašto uždedame faršo ir susukame suktinukus.
5
Kai tai padarome, suktinukus išvoliojame miltuose ir apkepiname įkaitintame aliejuje iš visų pusių.
6
Kai gaminys gražiai apvirs, dėti į vandenį su karštu vandeniu ir dar pavirti maždaug apie min.
7
Gaminame padažą. Į atskirą puodelį pilame sultinį iš puodo, dedame šaukštą grietinės, pomidorų padažo, išmaišome ir supilame atgal į puodą, kuriame troškinami zrazai. Troškiname dar ~-min.