Brandintos jautienos čili su raudonosiomis pupelėmis ir skrudinta česnako duona

Brandintos jautienos čili su raudonosiomis pupelėmis ir skrudinta česnako duona

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis receptas yra paprastas ir greitas būdas paruošti skanų čili, puikiai tinkantį vėsiai vakarienei. Naudojame brandintą jautieną, kad suteiktume patiekalui ypatingą skonį, o skrudinta česnako duona prideda malonų traškumą.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 1 hour
Iš viso 1 hour 15 minutes
Patiekalas Sriubos ir troškiniai
Virtuvė Amerikietiška
Porcijos 6 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Didelis puodas (Tinka čili virimui)
  • Keptuvė (Mėsai pakepinti)
  • Šaukštas (Maišymui)
  • Blenderis (Pupelėms trinti (neprivaloma))
  • Skrudintuvo krosnelė (Duonai skrudinti)

Ingredientai
  

Čili

  • 1 kg Brandinta malta jautiena - Galima naudoti paprastą jautieną
  • 800 g Konservuotos raudonos pupelės
  • 800 g Konservuoti pomidorai be luobelės - Galima naudoti šviežius, nublanširuotus
  • Čili ankštis - Pagal skonį
  • Druska ir pipirai - Pagal skonį
  • Fajita prieskonių mixas - Pagal skonį
  • Kuminas - Pagal skonį
  • Beef masala - Pagal skonį

Sūris

  • Kietasis avies sūris - Arba ožkos sūris, pagal skonį

Skrudinta česnako duona

  • Keli gabaliukai Duona - Supjaustyta
  • Česnakas - Tarkuotas
  • Petražolės - Smulkintos
  • Alyvuogių aliejus - Sumaišyti su česnaku ir petražolėmis

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite keptuvę ir pakepinkite maltą jautieną su prieskoniais, kol ji taps rusva.
  • Į didelį puodą sudėkite pakepintą mėsą, konservuotus pomidorus ir troškinkite ant vidutinės ugnies apie 30 minučių.
  • Pridėkite konservuotas pupeles ir troškinkite dar apie 30 minučių, maišydami retkarčiais.
  • Sublenderiuokite čili, jei pageidaujate vientisesnės tekstūros.
  • Supjaustykite duoną, sumaišykite tarkuotą česnaką, smulkintas petražoles ir alyvuogių aliejų. Uždėkite mišinį ant duonos ir skrudinkite krosnelėje 5 minutes.
  • Patiekite čili su skrudinta česnako duona ir tarkuotu sūriu viršuje.

Pabaigai…

Šį čili galima pagaminti iš anksto ir laikyti šaldytuve iki savaitės. Šildant, patiekalas tampa dar skanesnis. Sūris gali būti pasirinktinai, priklausomai nuo jūsų skonio.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 50gBaltymai: 35gRiebalai: 25gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 80mgNatris: 800mgKalis: 1000mgSkaidulos: 15gCukrus: 10gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 30mg
Recepto raktažodžiai Čili, Greitas receptas, Jautiena, Pupelės, Sūris
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating