Jautienos kepsnys
Ingredientai apačioje, jei reikia, galite juos pakeisti.
Ingredientai
- Prieskoniai žuviai, 3 v.š.
- Imbieras, 1 v.š.
- Česnakai, 3 skilt.
- Raudonasis karis, milteliai, 1 v.š.
- Ryžių actas, 0,3 stikl.
- Aštrus padažas, 1 v.š.
- Raudinasis karis, pasta, 1 a.š.
- Jautienos šoninė, 1 vnt.
Gaminimo eiga
- Visus nurodytus prieskonius sumaišykite dideliame inde.
- Gautoje masėje apvoliokite jautienos šoninę. Darykite tai kelis kartus valandos bėgyje.
- Kambario temperatūroje mėsa greičiau įsimarinuoja.
- Galite mėsą šiek tiek įtrinti alyvuogių aliejumi.
- Kepkite šoninę ant griliaus. Taip pat galite panaudoti šiek tiek šviežio baziliko.
- Iškeptą šoninę palikite kelioms minutėms pravėsti ir pjaustykite skersai raumenų skaidulų.
Pabaigai…
Gaminimo laikai gali skirtis; visada patikrinkite, ar patiekalas paruoštas, kad išvengtumėte permaisto ar nepilnai iškepusio patiekalo.