Angliškas jautienos troškinys
Nuotraukoje matomi ingredientai nurodyti apačioje.
Ingredientai
- 500 g jautienos
- 2 svogūnai
- Morka
- Smulkintos petražolės
- Lauro lapai
- Pipirai
- Karis
- Alus
Gaminimo eiga
- Jautieną supjaustyti normaliais gabaliukais, prieskonius supjaustyti ir kartu su mėsa sudėti į vieną puodą.
- Palikti parai ar pusantros, kad išrūgtų. Po pusantros paros viską užpilti “Guinesso” alumi ir virti pusvalandį.
- Tada isimti visas daržoves, palikti tik mėsą, ir dar virti apie valandas.
- Jei reikia – pripilti dar vandens. Konsistencija būtų panaši į valgyklinio guliašo. Valgome su kus kus koše ir salotomis.
Pabaigai…
Nebijokite išbandyti naujų technikų ar ingredientų.