Angliškas jautienos troškinys

Angliškas jautienos troškinys

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nuotraukoje matomi ingredientai nurodyti apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Angliški patiekalai
Virtuvė Angliška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 500 g jautienos
  • 2 svogūnai
  • Morka
  • Smulkintos petražolės
  • Lauro lapai
  • Pipirai
  • Karis
  • Alus

Gaminimo eiga
 

  • Jautieną supjaustyti normaliais gabaliukais, prieskonius supjaustyti ir kartu su mėsa sudėti į vieną puodą.
  • Palikti parai ar pusantros, kad išrūgtų. Po pusantros paros viską užpilti “Guinesso” alumi ir virti pusvalandį.
  • Tada isimti visas daržoves, palikti tik mėsą, ir dar virti apie valandas.
  • Jei reikia – pripilti dar vandens. Konsistencija būtų panaši į valgyklinio guliašo. Valgome su kus kus koše ir salotomis.

Pabaigai…

Nebijokite išbandyti naujų technikų ar ingredientų.
Recepto raktažodžiai Jautienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating