Keptas sushi (receptas)

Keptas sushi (receptas)

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Sunkus
Šiandie su sesute ir krikštadukte gaminimo diena. Aš gaminau eklerus, o sesutė savo firminius karštus sušius. Ryžius plaunam kol bus skaidrus vanduo,tada verdam,svarbu nepervirti. Kitame puode verdame 2 šaukštus ryžių acto,1 š cukraus ir 1 a.š.druskos,verdame kol cukrus ir druska ištirps. Marinatą supilame į ryžius ir išmaišome. Kol visa tai verda pasiruošiam įdarą, o tai jau fantazijos vaisius pas mus buvo : 1.krevetės,paprika,agurkas,avokadas… 2.rūkyta vištiena (priedai tie patys) 3.krabų lazdelės… 4.ikrai… 5.lašiša… Tiesiam dumplį ant vyniojimo takelio,ant jo dedam ryžius,paliekam laisvą kraštelį suklijavomui. Tada tepam Philadelfia sūrį ir dedam įdarą. Susukam paspausdami kad būtų tvirti. Užsikaičiam aliejų,į vieną lėkštę įsiberiam miltų,į kitą džiuvėsėlius,į trečią užsimaišome tempūrą ,tai yra išplakti pora kiaušinių,pilti LEDINIO vandens,miltai ( tešla turi gautis kaip lietiniams) tik tešlos neperplakti. Susuktą sušį paniruojame į miltus,tada į tempūrą,vilgome į džiuvėsėlius ir dedame virti. Verdame kol gražiai apskrunda. Laaaaaabai skanu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 1 hour 10 minutes
Gamyba 50 minutes
Iš viso 2 hours
Patiekalas Azijietiški patiekalai, Rytietiški patiekalai
Virtuvė Azijietiška
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • krevetės
  • paprika
  • agurkas
  • avokadas
  • rūkyta vištiena
  • krabų lazdelės
  • ikrai
  • lašiša

Gaminimo eiga
 

  • Ryžius plaunam kol bus skaidrus vanduo,tada verdam,svarbu nepervirti. Kitame puode verdame 2 šaukštus ryžių acto, 1 š cukraus ir 1 a.š.druskos,verdame kol cukrus ir druska ištirps. Marinatą supilame į ryžius ir išmaišome.
  • Kol visa tai verda pasiruošiam įdarą, o tai jau fantazijos vaisius pas mus buvo : 1.krevetės,paprika,agurkas,avokadas; 2.rūkyta vištiena (priedai tie patys); 3.krabų lazdelės; 4.ikrai; 5.lašiša
  • Tiesiam dumplį ant vyniojimo takelio, ant jo dedam ryžius,paliekam laisvą kraštelį suklijavomui. Tada tepam Philadelfia sūrį ir dedam įdarą. Susukam paspausdami kad būtų tvirti.
  • Užsikaičiam aliejų,į vieną lėkštę įsiberiam miltų, į kitą džiuvėsėlius, į trečią užsimaišome tempūrą, tai yra išplakti pora kiaušinių, pilti LEDINIO vandens, miltai (tešla turi gautis kaip lietiniams) tik tešlos neperplakti.
  • Susuktą sušį paniruojame į miltus, tada į tempūrą, vilgome į džiuvėsėlius ir dedame virti. Verdame kol gražiai apskrunda

Pabaigai…

Porcijų dydis gali skirtis priklausomai nuo asmeninių pageidavimų ir alkio lygio.
Recepto raktažodžiai Jūros gėrybių patiekalai, Krabų lazdelės, Krabų mėsa, Philadelphia sushi, Surimi lazdeles, Sushi įdarai, Sushi receptas, suši gaminimas
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating