Apelsinų pyragaičiai

Apelsinų pyragaičiai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Cukrumi glazūruotas apelsinų biskvitas yra lengvas ir citrusinis desertas, kuriame apelsinų skonis dera su drėgnu ir erdviu biskvitu. Pyragas apliejamas saldžiu cukraus glajumi, kuris padidina bendrą saldumą ir suteikia blizgesio.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • Apelsinai (žievelei ir sultims)
  • Įvairiagrūdžiai miltai
  • Cukrus
  • Kiaušiniai
  • Kepimo milteliai
  • Sviestas
  • Cukraus pudra (glajui)

Gaminimo eiga
 

  • Sumaišykite miltus, cukrų, kiaušinius, kepimo miltelius ir ištirpintą sviestą.
  • Citrusinių vaisių skoniui suteikti įmaišykite šviežių apelsinų žievelių.
  • Į paruoštą tortinę supilkite tešlą.
  • Kepkite, kol pyragas taps auksinis ir dantų krapštukas išlįs švarus.
  • Paruoškite paprastą glajų iš cukraus pudros ir šviežiai spaustų apelsinų sulčių.
  • Atvėsusį pyragą apipilkite glajumi.
  • Leiskite glajui sustingti.
  • Cukrumi glazūruotą apelsinų biskvitą supjaustykite ir patiekite kaip nuostabų citrusiniais vaisiais pagardintą skanėstą.

Pabaigai…

Geras patiekalo derinimas gali suteikti malonią kulinarinę patirtį tiek vizualiai, tiek skoniu.
Recepto raktažodžiai Pyragai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating