Apelsinų pyragas su tropiniu padažu

Apelsinų pyragas su tropiniu padažu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Idealus vakarėliams ir draugų susibūrimams. Geriausia dalis ta, jog šį pyragą galite paruošti per 15 minučių.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • 1/4 puodelio trintų kokoso riešutų
  • 300 g kūrybiškų, gurmaniškų ir tropinių “smoothie” kubelių
  • 2 šaukšteliai cukraus pudros
  • 2 šaukšteliai “Cointreau” likerio
  • 550 g apelsininių pyragų padų
  • 2/3 šaukštelio tiršto kremo

Gaminimo eiga
 

  • Suberkite riešutus tolygiai į sausą keptuvę ir kepkite kartais pamaišydami ant vidutinės ugnies maždaug 1-2 minutes arba kol pasieks aukso spalvą. Suberkite į lėkštę, kad atšaltų.
  • Sudėkite “smoothie” kubelius į mažą puodą, taip pat supilkite cukraus pudrą ir “Cointreau”. Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol ištirps ir paliks vientisas, kartas nuo karto pamaišykite.
  • Supjaustykite pyrago pagrindą prieš patiekdami. Pašlakstykite su padažu ir patiekite su grietinėle.
  • Ant viršaus užbarstykite kokoso masės. Skanaus.

Pabaigai…

Būkite kantrūs ir atidūs, ypač gamindami sudėtingus patiekalus.
Recepto raktažodžiai Desertai, Kepiniai, Pyragai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating