Apelsinų pyragas su tropiniu padažu
Idealus vakarėliams ir draugų susibūrimams. Geriausia dalis ta, jog šį pyragą galite paruošti per 15 minučių.
Ingredientai
- 1/4 puodelio trintų kokoso riešutų
- 300 g kūrybiškų, gurmaniškų ir tropinių “smoothie” kubelių
- 2 šaukšteliai cukraus pudros
- 2 šaukšteliai “Cointreau” likerio
- 550 g apelsininių pyragų padų
- 2/3 šaukštelio tiršto kremo
Gaminimo eiga
- Suberkite riešutus tolygiai į sausą keptuvę ir kepkite kartais pamaišydami ant vidutinės ugnies maždaug 1-2 minutes arba kol pasieks aukso spalvą. Suberkite į lėkštę, kad atšaltų.
- Sudėkite “smoothie” kubelius į mažą puodą, taip pat supilkite cukraus pudrą ir “Cointreau”. Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol ištirps ir paliks vientisas, kartas nuo karto pamaišykite.
- Supjaustykite pyrago pagrindą prieš patiekdami. Pašlakstykite su padažu ir patiekite su grietinėle.
- Ant viršaus užbarstykite kokoso masės. Skanaus.
Pabaigai…
Būkite kantrūs ir atidūs, ypač gamindami sudėtingus patiekalus.