Aviečių putėsinis tortas su pistacijų ir aviečių papuošimu

Aviečių putėsinis tortas su pistacijų ir aviečių papuošimu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nekantrumas kartais gali būti puikus katalizatorius kūrybiškumui. Šis aviečių putėsinis tortas gimė iš tokio momento, kai planai keičiasi paskutinę minutę. Nors rezultatas vizualiai nėra tobulas, skonis yra nepakartojamas. Švelnus aviečių kremas, derinamas su sausainiais ir pistacijomis, sukuria nuostabų skonį. Paprastas, bet itin gardus desertas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Mikseris (Kremui išplakti)
  • Tortų žiedas (19 cm, tortui formuoti)
  • Serviravimo lėkštė (Pagrindui formuoti ir tortui serviruoti)
  • Šaukštas (Želatinos maišymui ir kremo paskirstymui)
  • Dubuo (Želatinai ištirpinti)

Ingredientai
  

  • 350 g Philadelphia sūris - Arba kitas kreminis sūris
  • 300 ml Riebi grietinėlė
  • 1 a.š. Vanilinio cukraus
  • 2 v.š. Cukraus pudra
  • 100 ml Aviečių tyrė - Šviežiai spausta arba šaldyta
  • 150 ml Karštas vanduo - Želatinai ištirpinti
  • 1 pakelis Želė su aviečių skoniu - Naudojama kaip želatinos šaltinis
  • 100 g Sausainiai „Damų piršteliai“ - Pagrindui formuoti
  • Žiupsnelis Pistacijos - Kapotos, tortui puošti
  • Žiupsnelis Aviečių milteliai - Puošimui

Gaminimo eiga
 

  • Sumaišykite Philadelphia sūrį su riebiąja grietinėle, vaniliniu cukrumi, cukraus pudra ir aviečių tyre. Įmaišykite kelias saujas šaldytų aviečių.
  • Želė pakelio turinį užpilkite 150 ml karšto vandens, ištirpinkite ir sumaišykite su kremu.
  • 19 cm tortų žiede, padėtame tiesiai ant serviravimo lėkštės, formuokite tortą: ant dugno dėkite sausainius „Damų piršteliai“ ir užpilkite kremu.
  • Laikykite šaldytuve per naktį, kad sustingtų.
  • Puoškite kapotomis pistacijomis ir aviečių milteliais prieš patiekiant.

Pabaigai…

Galite naudoti kitus riešutus ar uogas, kad pritaikytumėte receptą pagal savo skonį.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 40gBaltymai: 5gRiebalai: 25gSotieji riebalai: 15gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 80mgNatris: 150mgKalis: 200mgSkaidulos: 3gCukrus: 20gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Aviečių tortas, Be kepimo, Lengvas desertas, Pistacijos, Putėsinis tortas
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating