Aviečių sūrio pyragas

Aviečių sūrio pyragas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Saldumo mėgėjai, tiesiog privalo išbandyti šį pyragą. Jei norite, sausainius galite sutrinti virtuviniu kombainu, taip pat įdėti sviesto. Reikės maždaug 2 puodelių šio mišinio. Taip pat galite patiekti su šlakeliu neriebios saldžios grietinėlės.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 35 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • Biscuit crumbs
  • Butter
  • Mixed berries (fresh or frozen)
  • Cream cheese
  • Sugar
  • Eggs
  • Vanilla extract
  • Frozen berries (for topping)
  • Fresh strawberries (for serving)
  • Baking paper

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki 160°C. Ištepkite maždaug 20 cm skersmens apvalų kepimo indą su kepimo popieriumi.
  • Dubenyje sumaišykite sausainių trupinius su sviestu kol paliks vientisa masė.
  • Paruoštą mišinį kietai suspauskite į kepimo indą. Užbarstykite uogomis. Palikite 15 min.
  • Įdaras: Visus ingredientus sumalkite su virtuviniu kombainu iki vientisos masės. Supilkite viską į dubenį, užberkite šaldytomis uogomis ir kepkite 35-40 min kol sukietės. (jis vis dar gali šiek tiek judėti, tačiau galūtinai sukietės atšalinėdamas).
  • Tortą atšaldykite atidarę orkaitės dureles, taip pyragas išlaikys savo formą. Patiekite su šviežiomis braškėmis.
  • Patarimai: Jei norite sausainius galite sutraiškyti su virtuviniu kombainu, taip pat įdedant ir sviestą. Jums reikės panašiai 2 puodelių šios masės. Taip pat galite patiekti su šlakeliu neriebaus saldaus kremo.

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra puiki galimybė kūrybiškai išreikšti save.
Recepto raktažodžiai Desertai, Kepiniai, Pyragai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating