Avižinių dribsnių saldainiai

Avižinių dribsnių saldainiai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Daugiau apie šį patiekalą rasite apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • džiovinti obuoliai: 100 gramų
  • avižiniai dribsniai: 150 gramų
  • cukrus: 200 gramų
  • bruknių uogienė: 100 gramų
  • sviestas: 30 gramų
  • tirpi kava: 1 šaukštas

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia obuolius supjaustytikime smulkiais gabaliukais. Sviestą ištirpinkime, sumaišykime su avižiniais dribsniais, kaitindami maišykime, kol dribsniai pagels.
  • Tuomet cukrų pakaitinkime, kol paruduos, supilkime į puodą su obuoliais bei dribsniais. Masę kaitinkime maišant, įpilkime uogienės, suberkime kavą. (Vietoje uogienės galime įdėti citrinos rūgšties). Pakaitinkime minutes, kol masė gerai susimaišys.
  • Galiausiai formuokime iš jos pailgus saldainius. Puoškime riešutais bei glajumi. Ragaujam!

Pabaigai…

Švieži ingredientai dažnai daro didelę įtaką galutiniam patiekalo skoniui.
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating